Autor: Jaana Pikalev • 30. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kartongkaart vahetab ID-pileti välja

95% Tallinna bussi, trolli või trammi kuukaartidest on ID-piletid, kuigi süsteem toimib hästi, tahab linn rajada uue piletisüsteemi, mis toimiks kontaktivaba kiipkaardiga.

Möödunud aastal korraldati hange pealinna ja Harjumaa kiippiletisüsteemi rajaja leidmiseks. Selle aasta aprilli lõpus kuulutas hankekomisjon võitjaks Business IT Partneri ja Türgi firma Kentkarti ühispakkumise, kes lubasid piletisüsteemi valmis teha 8,7 miljoni euroga, kirjutas Eesti Päevaleht.

See vihastas kaht ülejäänud pakkujat, kelle mõlema pakkumised olid märgatavalt soodsamad. ID-pileti rajaja ja haldaja Ühendatud Piletid lubas sama töö valmis teha 4,5 miljoni euro eest ja WebMedia küll veidi suurema summa, kuid siiski vähema eest kui Business IT Partner ja Kentkart. Mõlemad hanke kaotajad vaidlustasid hanke ja selle tulemus peaks selguma 2. juunil.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077