Autor: Jaana Pikalev • 25. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ministeerium otsib lennuohutusprogrammi väljatöötajaks spetsialisti

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium kuulutas välja konkursi lennundustalituse koosseisuvälise peaspetsialisti ametikoha täitmiseks.

 CV Keskuses avaldatud töökuulutuses seisab, et tulevase spetsialisti peamisteks tööülesandeks saab olema riikliku lennuohutusprogrammi väljatöötamine ja lennuohutusandmete analüüsi ja riskihinnangute metoodika väljatöötamine.

Samuti tuleb ametikohal teha lennuohutusalasete õigusaktide ja protseduuridenõuete analüüsi ja täiendusi. Lisaks tuleb spetsialistil luua riiklikest lennundust puudutavatest ohtudest teavitamise süsteem koos vajalike IT-lahendustega. 

Ametikohale sobival kandidaadil on eeldatavasti lennundusalane kõrgharidus, praktilised teadmised lennundusalasest õigusaktidest ning teadmised ja kogemused riskide hindamise metoodikatest ja tugev analüüsi- ja üldistusvõime.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077