Autor: Silvia Kruusmaa • 25. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lennuamet: Eesti õhuruum on esialgu veel piiranguteta

Lennuameti lennuliikluse ja lennuväljade osakonna juhataja Kristjan Telve sõnul ei jõudnud Islandi vulkaani Grimsvötn tuhapilv kell kolm öösel Eesti kohale, nagu esialgu prognoositi ning lennureiside jaoks on Eesti õhuruum esialgu ilma piiranguteta.

Siiski hoitakse arengutel silm peal ning lendude toimumine on iga lennufirma otsustada. Reisijatel soovitatakse jälgida nende poolt väljastatud informatsiooni, vahendasid ERR Uudised.

Telve ütles Vikerhommikule, et öösel kell 3 saabusid viimased prognooskaardid ja selle kohaselt ei olnud tuhapilv veel Eesti õhuruumi jõudnud, seega on tuhapilve arvestuslik saabumine natukene edasi lükkunud. Järgmised prognoosikaardid saabuvad kell 9.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077