Autor: Jaana Pikalev • 16. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tulekahju lennujaamas tekitas paanikat

Eile õhtul tekkis tulekahju Tallinna lennujaama reisiterminalis, põlengu tekkepõhjus on veel selgitamisel.

Eile kell 22.43 teatati Häirekeskusele tulekahjust Tallinnas Lennujaama tee 2 asuvas Lennart Meri Tallinna Lennujaamas. Päästjate saabudes selgus, et reisiterminaali esimese korruse WC-s oli põlenud paberirull. Tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077