Autor: Rivo Sarapik • 13. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuivastu-Virtsu liinil tavalisest enam reisijaid

Väinamere Liinide teatel on sel nädalavahetuselroheliste rattaretke "Kuidas elad Saaremaa" tõttu oodata Kuivastu-Virtsu liinil tavapärasest pea kolmandiku võrra rohkem reisijaid ja sõidukeid.

Väinamere Liinide teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul on roheliste rattaretke korraldajad kohalikke teavitanud, et oodata on umbes 1700 jalgratturit. „Valdav enamik neist saabub Saaremaale autoga ning jalgrattad on paljudel kas katusel või auto taha kinnitatud, mis võtab laevas ka rohkem pinda,“ rääkis Hiiuväin.

Rattaretkel osalejad sõidavad saarele Virtsust reede hommikul kella 8-12 vahel. Rattaretk lõpeb pühapäeva pärastlõunal.

„Soovitame rattaretkega mitte seotud reisijatel arvestada, et sõidukite hulk liinil on sel nädalavahetusel peaaegu kolmandiku võrra suurem, ning võimalusel osta valmis e-pilet, et vältida kassajärjekorras ootamist. E-pileti radadelt toimub sadama ootealale pääs palju kiiremini,“ märkis Hiiuväin.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077