Autor: Jaana Pikalev • 11. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Minski metroo plahvatuses hukkus vähemalt viis inimest

Valgevene pealinna Minski metroos toimus täna õhtul plahvatus, milles hukkus vähemalt viis ja said vigastada kümned inimesed.Plahvatus kärgatas Oktjabrskaja metroopeatuses kohaliku aja järgi kell 17.56, vahendas ERR uudisteportaale Reuters ja Lenta.ru.

Plahvatus võis purustada metroojaama konstruktsioonid, teatas riigi uudisteagentuur BelTA, viidates pealtnägijate kirjeldustele. Valgevene Komsomolskaja Pravda vahendas aga pealtnägijate sõnu, et plahvatus lõhkus eskalaatori.

Kohale tuli vähemalt kümme kiirabibrigaadi ja 12 tuletõrjebrigaadi, välja tuuakse kannatanuid, kellest paljudel on väiksemad haavad.

Reutersi teatel ei ole veel kindlaks tehtud, mis plahvatuse põhjustas.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077