Autor: Jaana Pikalev • 6. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna-Tartu lennuliini täituvus on veidi üle 30%

Viis nädalat tagasi avatud Estonian Airi Tallinna-Tartu liini keskmine täituvus on olnud veidi üle 30 protsendi, rääkis Estonian Airi avalike suhete juht Ilona Eskelinen, kes kommenteeris, et lennufirma on senise arengu ja dünaamikaga rahul.

"Viie nädala põhjal võime öelda, et reisijate arvu dünaamika näitab kasvutrendi ja ka tulevaste nädalate broneeringute hulk on nädalast nädalasse paranenud," sõnas ta, kirjutas ERR.

Täpsemalt ei soovinud ta täituvust kommenteerida. "Saame sellest rääkida kolme kuu pärast, kui liin on end enam-vähem sisse töötanud," rääkis Eskelinen.

"Samas panustame jõuliselt Tallinna-Tartu lennuliini edasiarendamisse, et tutvustada uut lennuvõimalust nii kodu- kui ka välismaal," märkis ta ja lisas, et selle liini põhieesmärgiks on pakkuda Lõuna-Eesti elanikele ja seda piirkonda külastavatele välismaalastele kiiret ja mugavat ühendust Skandinaavia ja Euroopa linnadega.

"Nii kasutavadki 95 protsenti reisijatest seda lennuliini Tallinnast jätkulendudele suundumiseks," ütles Eskelinen.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077