Jaana Pikalev • 22. märts 2011
Jaga lugu:

Via3L Spedition käivitas igapäevase kaubaveoliini Kazahstani

Alates 14. märtsist alustas Via3L Spedition OÜ igapäevase grupikauba väljumisega Kazahstani. Lisaks pakub värske firma kahe väljumisega nädalas kaubavedusid Kõrgõstani, Uzbekistani, Tadzikistani ja Turkmenistani.

"Tänu meie rahvusvahelistele koostööpartneritele suudame oma klientidele pakkuda paindlikku, kiiret ning väga  konkurentsivõimelise hinnaga transpordilahendust," rääkis Via3L Spedition OÜ juhatuse liige Lauri Latt. Tema sõnul nähakse ettevõtte klientidena kõiki Skandinaavia ning Baltikumi ettevõtteid, kellel on kaubavahetus eelpool mainitud riikidega. "Usume, et  kaubavahetus Kesk-Aasiaga on võimsal tõusuteel ning meie suur soov on olla oma klientide äride visiitkaardiks ning käepikenduseks," rääkis Latt.

 

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee