Autor: Jaana Pikalev • 22. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Via3L Spedition käivitas igapäevase kaubaveoliini Kazahstani

Alates 14. märtsist alustas Via3L Spedition OÜ igapäevase grupikauba väljumisega Kazahstani. Lisaks pakub värske firma kahe väljumisega nädalas kaubavedusid Kõrgõstani, Uzbekistani, Tadzikistani ja Turkmenistani.

"Tänu meie rahvusvahelistele koostööpartneritele suudame oma klientidele pakkuda paindlikku, kiiret ning väga  konkurentsivõimelise hinnaga transpordilahendust," rääkis Via3L Spedition OÜ juhatuse liige Lauri Latt. Tema sõnul nähakse ettevõtte klientidena kõiki Skandinaavia ning Baltikumi ettevõtteid, kellel on kaubavahetus eelpool mainitud riikidega. "Usume, et  kaubavahetus Kesk-Aasiaga on võimsal tõusuteel ning meie suur soov on olla oma klientide äride visiitkaardiks ning käepikenduseks," rääkis Latt.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077