Autor: Jaana Pikalev • 21. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ecolines kahekordistab Peterburi reiside arvu

Käesolaval nädalal avab bussiettevõte Ecolines lisareisid marsruudil Tallinn - Loksa - Võsu - Peterburi. Nüüd teenindatakse seda liini kaks korda päevas, hommikul ja õhtul, mis teeb Peterburi suuna veelgi populaarsemaks Eesti elanike seas ja vastupidi.

Ecolines Eesti juhataja Marina Meineri sõnul muutus Peterburi - Võsu - Loksa  Tallinn marsruut praktiliselt kohe Venemaa Põhjamaa Veneetsia turistide seas väga populaarseks. Just see ajendaski Ecolinesi suurendama reiside arvu antud suunal.

Eesti jaoks tähendavad lisareisid Peterburi turistide voolu suurenemist Eesti sanatooriumitesse ja populaarsetesse puhkekohtadesse, mis parandab märkimisväärselt kuurortide ja ettevõtjate käekäiku eriti suvehooaja ootel.

SuperJob.ru uuringukeskuse andmetel jätab iga Peterburist saabunud turist Eestisse keskmiselt 280 eurot päevas.

Rahvusvaheliste vedude turul on Ecolines esindatud alates 1997. 

aastast.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077