Jaana Pikalev • 21. märts 2011
Jaga lugu:

Ecolines kahekordistab Peterburi reiside arvu

Käesolaval nädalal avab bussiettevõte Ecolines lisareisid marsruudil Tallinn - Loksa - Võsu - Peterburi. Nüüd teenindatakse seda liini kaks korda päevas, hommikul ja õhtul, mis teeb Peterburi suuna veelgi populaarsemaks Eesti elanike seas ja vastupidi.

Ecolines Eesti juhataja Marina Meineri sõnul muutus Peterburi - Võsu - Loksa  Tallinn marsruut praktiliselt kohe Venemaa Põhjamaa Veneetsia turistide seas väga populaarseks. Just see ajendaski Ecolinesi suurendama reiside arvu antud suunal.

Eesti jaoks tähendavad lisareisid Peterburi turistide voolu suurenemist Eesti sanatooriumitesse ja populaarsetesse puhkekohtadesse, mis parandab märkimisväärselt kuurortide ja ettevõtjate käekäiku eriti suvehooaja ootel.

SuperJob.ru uuringukeskuse andmetel jätab iga Peterburist saabunud turist Eestisse keskmiselt 280 eurot päevas.

Rahvusvaheliste vedude turul on Ecolines esindatud alates 1997. 

aastast.

 

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee