Autor: Tea Taruste, kaasautor • 17. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna-Tartu maanteele lisatakse neli kiiruskaamera mõõtekabiini

Täna hommikul alustati kolme kiiruskaamera kabiini paigaldamist Tallinna-Tartu maantee Jõgevamaa teelõigule (142.–151. kilomeetrile) ning üks kabiin lisatakse sama maantee Harjumaa piirkonda.

Sellega saab Tallinna-Tartu maantee juurde 4 kiiruskaamera kabiini ning kokku teeb see Tallinna-Tartu maanteele 20 kiiruskaamera mõõtekabiini. Kabiine kasutatakse nn rotatsioonimeetodil, st kiiruskaameraid paigutatakse nende vahel regulaarselt ümber. 

 

Autor: Tea Taruste

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077