Autor: Anu Jõgi • 17. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soome riigiraudtee tellimus toidab oma riigi firmat

Soome riikliku raudteekontserni VRi kaubavedude eest vastutav VR Transpoint tellib üle 300 vaguni Pieksämäe tehaselt, kirjutab Kauppalehti.

Tellimuse maksumus küünib 28 miljoni euroni, teatas VR. Vagunid tellitakse Pieksamäe masinatehasest, millele tellimus annab tööd mitmeks aastaks.

220 palgivagunit toimetatakse raudteefirmale aastatel 2011–2015 ja neid on kergem laadida kui vana tüüpi vaguneid. 106 puidulaastuvagunit ehitatakse ümber turbavagunitest ja antakse tellijale üle sel ja järgmisel aastal.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077