Autor: Jaana Pikalev • 13. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lennufirmad teevad Jaapanis erakorralisi sisereise

Kolm Jaapani lennufirmat otsustasid teha 35 mitteregulaarset lendu Põhja-Jaapanisse Tohoku piirkonna lennujaamadesse, mis maavärina tagajärel kannatada ei saanud, vahendas Jiji uudisteagentuur.

Kokku tehakse erakorralisi reise 15 Jaapani lennufirma lennukiga. Erakorralised reisid toimuvad järgmistes lennujaamades:  Tohoku lennujaamadest Aomori, Yamagata ja Akita. Samuti Shinchitose lennujaamast Sapporo lähedalt, Hokkaidost, Tokyo rahvuvahelisest lennujaamast Hanedast ja Osaka rahvusvahelisest lennujaamast Itamis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077