Autor: Jaana Pikalev • 10. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soome boikoteerib suurimat laevandusoperaatorit

Auto ja transpordi ametiühing pani täna Soomes blokaadi Finnlines'i laevadele, kust ei laadita maha ega kuhu ei laadita peale ühtki kaupa, kirjutab Kauppalehti.

Laupäeva hommikuni kestev blokaad on vastus laadimisfirma Finnsteveni koondamistele. Sellel ajal ei lastita Finnlines'i laevu üheski Soome sadamas Finnlines'i tütarfirma Finnsteve koondas eelmisel nädalal 160 töötajat Helsingi, Kotka ja Turu sadamast.

Laadijad marssisid siis Helsingis töökohalt minema. Töötajate hinnangul oleks saanud sundpuhkustega sama suure kokkuhoiu kui koondamisega. Finnlines jõudis eelmisel aastal kasumisse, aga Finnsteve oli kahjumis nii 2010. kui ka 2009. aastal.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077