Autor: Anne Oja • 7. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oman Airi töötajad nõudsid streigiga palgatõusu

Ligikaudu 200 Oman Airi töötajat korraldas streigi, et palgale lisa nõutada, kirjutas Arabian Business.

Streik vältas pühapäeval kaks tundi ja sellest võtsid osa nii tavatöötajad kui ka kontoripersonal. Kui etetvõte palka ei tõsta, jätkavad inimesed täna üldstreigiga. Oman Airi tegevjuht võttis pühapäeval 48 tundi mõtlemisaega.

Oman Air kuulub 100%-liselt valitsusele ja lendab nii Aasiasse kui ka Euroopasse, kaasa arvatud Frankfurti ja Pariisi.

Protestimeeleavaldused on toimunud ka tööstusele orienteeritud Sohari sadamas.

Sultani juhitavas Omanis, mis toodab küll naftat, kuid ei kuulu piirkonna naftariike ühendavasse OPECisse, nõuab rahvas juba tükk aega poliitilisi reforme, tööd ja suuremat palka. Sultan Qaboos vahetas sel laupäeval välja kaks ministrit ja on lubanud luua 50 000 töökohta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077