Autor: Rivo Sarapik • 21. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Video: Saaremaa sadam võitleb jääga

Reede hommikul avas pea nädal aega jäävangis olnud Veere sadamasse taas sissepääsu jäälõhkuja Marss 1. Külm aga nullis jäämurdja töö, sest eile õhtuks oli lahti murtud tee ja sadama akvatoorium nii kinni külmunud, et inimestel kannatas jää peal käia.

Klipp Marss 1 jäämurdmisest Loode-Saaremaal Veere sadamas.

http://www.youtube.com/watch?v=bbndjOcbXIg

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077