Rivo Sarapik • 28 jaanuar 2011
Jaga lugu:

Bussifirma tahab prügiveoga rahalist seisu kohendada

Narva linnale kuuluv bussifirma Narva bussiveod kavatseb alates veebruarist reisijateveo kõrval ka prügiveoga tegelema hakata; niimoodi loodetakse parandada ettevõtte majanduslikku seisu ja parandada prügiveoteenuse kvaliteeti Narvas.

Siiani tegeles bussifirma reisijate veoga nii Narva linnas kui ka maakondlikel liinidel. Prügivedu on uus tegevusala, mille rakendamist põhjendab ettevõtte juht Eduard East sooviga parandada prügiveo teenuse kvaliteeti Narvas, vahendasid ERR-i raadiouudised.

"Kindlasti peaksime arendama ühistransport, mis on meie otsene ülesanne, kuid teisalt, tulenevalt ettevõtte taustast, me ikkagi vaatame linnale sotsiaalselt vastutustundliku pilguga ning me proovime lahendada neid muresid, mis puudutavad linna," rääkis East.

Narvas tegutseb praegu neli prügiveofirmat, Narva Bussiveod sai jäätmeveoks vajaliku jäätmeloa eelmisel aastal ning Narva linnavolikogu muutis ettevõtte põhikirja mõni päev tagasi ehk omanikult on põhimõtteline nõusolek prügiveoks olemas.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Hedi Meigas
Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159hedi.meigas@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee