Autor: Rivo Sarapik • 28. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bussifirma tahab prügiveoga rahalist seisu kohendada

Narva linnale kuuluv bussifirma Narva bussiveod kavatseb alates veebruarist reisijateveo kõrval ka prügiveoga tegelema hakata; niimoodi loodetakse parandada ettevõtte majanduslikku seisu ja parandada prügiveoteenuse kvaliteeti Narvas.

Siiani tegeles bussifirma reisijate veoga nii Narva linnas kui ka maakondlikel liinidel. Prügivedu on uus tegevusala, mille rakendamist põhjendab ettevõtte juht Eduard East sooviga parandada prügiveo teenuse kvaliteeti Narvas, vahendasid ERR-i raadiouudised.

"Kindlasti peaksime arendama ühistransport, mis on meie otsene ülesanne, kuid teisalt, tulenevalt ettevõtte taustast, me ikkagi vaatame linnale sotsiaalselt vastutustundliku pilguga ning me proovime lahendada neid muresid, mis puudutavad linna," rääkis East.

Narvas tegutseb praegu neli prügiveofirmat, Narva Bussiveod sai jäätmeveoks vajaliku jäätmeloa eelmisel aastal ning Narva linnavolikogu muutis ettevõtte põhikirja mõni päev tagasi ehk omanikult on põhimõtteline nõusolek prügiveoks olemas.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077