Autor: Rivo Sarapik • 25. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rohula käivitab tšarterlaevaliini Saaremaalt Soome

Sellest hooajast pääseb Lindaliiniga Helsingist lisaks Tallinnale ka Saaremaale, Kuivastu sadamasse.

Reisid toimuvad alates 25.05 kolmapäeviti, kokku toimub kuus reisi Saaremaale. Laev väljub Helsingist kell 14 ja tahasi kell 19.

Lindaliini ASi suuromanik on Enn Rohula. Pidevat laevaliini teineteisest nelja sõidutunni kaugusel asuvate Helsingi ja Kuivastu vahel siiski olema ei hakka, sest selle jaoks ei jätku reisijaid. "Et tšarterreis ära tasuks, peaks ühe reisi kohta tulema 300 inimest, vastasel juhul oleks odavam sõita maad mööda," märkis Rohula Meie Maale mullu sügisel.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077