Autor: Rivo Sarapik • 20. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Video: kuidas Venemaal avarii süüdlane leitakse?

Videosalvestus annab aimu, kuidas Venemaal liikluses tagant sissesõidul avarii süüdlane selgitatakse.

Bürokraatlik liikluskahjude käsitlemine nõuab Venemaal aega ja tekitab peavalu, mistõttu on portaali Whatcar.ee andmeil mõistlikum kahju süüdlane kohapeal välja selgitada ning sotid klaariks teha. Aga kui kumbki pool end süüdi ei tunnista, kuidas siis süüdlane selgitatakse?

http://www.youtube.com/watch?v=ZfWz-cfIwYk

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077