Autor: Rivo Sarapik • 19. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Amet: kõrvalteed püsivad kauem libedad

Maanteeameti peadirektori asetäitja Andri Tõnsteini sõnul võib kõrvalteedel libedusetõrjega aega minna ja teeolud ei vasta liiklejate ootustele.

Samas peaks autojuhid olema väga ettevaatlikud ka põhimaanteedel, kus võib nulli piiril pendeldava õhutemperatuuri tõttu samuti äkitselt libedust tekkida, rääkis Tõnstein Vikerraadio hommikuintervjuus.

Tõnsteini kinnitusel jagub ametil libedusetõrje jaoks masinaid ja töökäsi, kuid küsimus on selles, millise aja jooksul konkreetsele teelõigule jõutakse. "On ilmselge, et igasse punkti ühel ja samal ajahetkel see masin ei jõua. Paratamatult tuleb väikese viibega arvestada," tõdes ta.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077