Autor: Sirje Rank • 23. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lufthansa plaanib SASi ülevõtmist

Saksa lennukompanii Lufthansa peab läbirääkimisi SASi omanikega - Rootsi, Taani ja Norra valitsusega ning võib juba tuleva aasta esimesel poolel avalikustada Skandinaavia lennukompanii ülevõtmise plaani, vahendas agentuur Bloomberg viitega kõnelustest informeeritud isikule.

SASi ost tugevdaks Lufthansa positsiooni Kesk-Euroopa turul, võimaldades pakkuda SASi suuremate lennujaamade kaudu lühema lennuajaga lende Kanadasse ja Põhja-Ameerikasse. 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077