Autor: Rivo Sarapik • 10. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elektriraudtee: me rongid ei talu tänast ilma

Elektrirongide hilinemised on Elektriraudtee teatel tingitud väga rasketest ilmastiku-oludest. Eilsest on paljud elektrirongid hilinenud või käigust ära jäänud.

Äärmuslike ilmastikutingimuste eest ei ole kaitstud ükski transpordivahend. „Eesti puhul on olukord mõnevõrra kurvem ka seetõttu, et meie reisirongid on aastakümneid vanad ja selliseid ilmast tekkivaid teeolusid need kaua ei talu,“ sõnas Elektriraudtee avalike suhete juht Norbert Kaareste.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077