Autor: Jaana Pikalev • 9. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reisijate arv Tallinna-Kuressaare lennuliinil kasvab

Käesoleva aasta novembris reisis Tallinna-Kuressaare liinil 1187 inimest, mis on 15,2% rohkem kui mullu samal ajal. Jaanuarist kuni novembrini reisis Tallinna-Kuressaare liinil 13 489 inimest, mis on 7,6% rohkem kui eelmisel aastal samal ajal. 

„Reisijate arvu kasvu taga on nii lendude lisamine (kolmapäevased lennud), atraktiivne piletihind kui ka rahvusvaheliste müügikanalite osatähtsuse suurenemine,“ kommenteeris lennuliini tulemusi Rauno Parras, Estonian Airi kommertsala asepresident.  

Estonian Air lendab Tallinna ja Kuressaare vahel 9 korda nädalas esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti. Ühe suuna hind Tallinnast Kuressaarde on alates 252 kroonist ning 2011. aasta algusest 15,6 eurot, ostes pileti Estonian Airi kodulehelt. Hind sisaldab kõiki tasusid.  

2009.aastal kasvatas Estonian Air Tallinna-Kuressaare liinil reisijate arvu 13%, teenindades ühtekokku 13 443 reisijat.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077