Autor: Jaana Pikalev • 23. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air vahetab Kiievi Borispoli lennuväljal terminali

Lähiajal Kiievisse sõitjad peaksid arvestama, et alates tänasest teenindatakse Estonian Airi lende OV311/312 Kiievi Borispoli lennujaamas varasema B-terminali asemel F-terminalis.

Terminalivahetus on tingitud lennujaamahoones toimuvatest ehitustöödest. Lennule registreerimine toimub laudades 16-31, reisijate registreerimine algab 2 tundi ja lõpeb 40 minutit enne plaanijärgset väljalendu.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077