Autor: Tea Taruste, kaasautor • 21. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Streik ähvardab Finnairi lende

Soome lennundusliit ähvardab alustada järgmisel nädalal streiki, mis põhjustaks tõsiseid häireid Finnairi lendudel.

Ligikaudu 3300 Soome lennunduses töötavat liidu liiget ähvardavad alustada streiki esmaspäeval, 25. oktoobril, vahendab AirCargoNews.

Lennufirma Finnair on öelnud, et kui streik tõepoolest aset leiab,  "kahjustab see märkimisväärselt Finnairi lendude opereerimist". Lennufirma avaldas lootust, et Soome riigi lepitaja sekkub "võimalikult kiiresti".

Liit on jätkuvalt seisukohal, et õhutranspordi tehniliste teenuste sektoris töötajatele peab kehtima ületunnitöö keeld. Viimase paari nädala jooksul on hoogustunud vaidlus  töötajate tasustamise üle.

Autor: Tea Taruste

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077