22. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aerogistica hakkas LOT Cargo kaubaveo agendiks

Aerogistica on alates esmaspäevast LOT Polish Airlines kaubaveo agent Eestis. Koostöös LOT Cargoga pakub Aerogistica lennutranspordiks täiendavat valikut sihtpunkte nii Euroopas, kui ka mujal maailmas.

Aerogistica OÜ juhatuse liige Meelis Koitmäe peab oluliseks koostööd võimalikult paljude lennuliinidega, kes Talllinnasse lendavad. "Olukorras, kus Tallinna lennujaam jääb kõrvale peamistest kaubamarsruutidest, on meile oluline omada tihedat koostööd kõigi nende lennuliinidega, kes Tallinnas oma teenust pakuvad.

Kuigi otseühendusi paljude Euroopa linnadega Tallinnal pole, siis läbi suuremate transiitlennujaamade on võimalik kaupu saata üle kogu maailma. LOT Cargo abil on valik veelgi laienenud: peale Euroopa on LOT veoteenust võimalik kasutada muuseas ka Ameerikasse, täpsemalt Chicagosse, New Yorki ja Torontosse. Aerogistica loodab koostöölt LOTiga palju abi oma klientidele soodsate veoteenuste osutamisel.", kommenteeris Koitmäe.

Viimased arengud Poola lennufirma lennuplaanis on alustada oktoobri lõpus otselendudega Varssavist Kaorisse.

Varssavi-Kairo lend kestab 3 tundi ja 50 minutit ning lendu opereerib Boeing 737-400. Ühendused Tallinnast Kairosse läbi Varssavi toimivad esmaspäeviti ning tagasilennul Kairost Tallinnasse neljapäeviti ning reedeti. Sel sügisel avab LOT Polish Airlines lennuliini ka mitmesse teise uude sihtkohta. Lennud Thbilisisse Gruusias algavad 15. septembril ning Hanoisse Vietnamis 13. novembril 2010. Lennud on juba alanud Beirutisse ning Jerevani. 

Aerogistica OÜ on aasta alul tegevust alustanud lennu- ja merevedude korraldaja. Aerogistica on ka Finnair Cargo, Estonian Air, Lufthansa Cargo, SAS Cargo, Czeck Airlines Cargo, Turkish Airlines, LOT Cargo, Aeroflot jpt lennuliinide kaubaveo agent.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077