Autor: Rivo Sarapik • 16. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vihmavesi tegi Koidula piiripunktile liiga

Augustis uhtus suurvesi ära Koidula piiripunkti teevallid, need pole siiani korda tehtud, vahendasid TV3 uudised.

Kuna ühe päevaga sadas alla terve kuu vihmanorm, tulidki välja valliderohke Koidula piiripunkti kõige nõrgemad kohad. Praegu tegeleb ehitaja kindlustusrahade kättesaamisega ja tee nõlvad taastatakse enne piiripunkti üleandmist kindlasti ära.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077