Autor: Rivo Sarapik • 13. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vabad laod täituvad vaevaliselt

Elavnevast nõudlusest hoolimata on vabade laopindade valik turul siiski suur.

„Pakutavate laopindade valik on suur ja soovijatel on mille vahel valida,“ kommenteeris Rein Ruusmann, Pindi Kinnisvara/ERI Kinnisvara ärikinnisvara osakonna vanemmaakler. „Kindlasti praegu vabade pindade pakkumine ületab nõudlust. Üürnike leidmine võtab üllatavalt kaua aega.“

Samas võimalikke üürnikke ikka leiab, kuid kuna on valida, siis seda ka tehakse ning samuti kaubeldakse hinna üle. „Huvilisi leidub nii väikestele alla 100 m2 pindadele, kui ka 1000 m2 ja suurematele pindadele. Endiselt on populaarsed lihtasalt leitavad ehk otse tänavate ääres asuvad väikesed ca 100 m2 lao- või teeniduspinnad ning siin pole vahet, kas maja on uus või vana,“ lisas Ruusmann.„Üürihinnad on teinud oma languse ära ja kaldun arvama, et põhi on sellega juba saavutatud. Samas ei julge väita ka seda, et lähiajal oleks näha olulist hinnatõusu, kuigi antud surve ja nõudlus üürileandjate poolt selgelt olemas,“ selgitas Arco Vara äripindade maakler Erko Närska. Lõplik pinna üürihind kujuneb täna veel läbirääkimiste käigus.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077