Autor: Rivo Sarapik • 3. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lufthansa: Eesti annab meile parimat tulemust

„Sel aastal on Eesti olnud üks kõige paremaid tulemusi näitavatest Lufthansa Euroopa turgudest,“ märkis täna Eestis peetud pressikonverentsil Balti riikide tegevdirektor Matthias Hinze.

„Lufthansa reisijate arv Eestis ei ole kunagi olnud nii suur kui viimaste kuude jooksul, kui lendude rekordiline täituvus tõusis peagu 90 protsendini, mis tõi ka üsna head kasumit,“ lisas Matthias Hinze. „Muu hulgas meelitab Eestisse rohkem reisijaid ka meie ulatuslik võrgustik Aasias ja Ameerikas, eriti nüüd, kui lennuk A380 on kasutusel aina enamatel liinidel.“

Airbusi suurim mudel A380 on lennufirma teatel lennupargi lipulaev. Kolm uut lennukit lendavad hetkel Franfurdist Tokyo-Narita ja Pekingi liinidel. Alates oktoobrist hakkab uus Airbus lendama ka Johannesburgi. Aastaks 2014 lisandub kokku 15 seda tüüpi lennukit.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077