2. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pealinnas tänavaremondi tippaeg alanud

Tallinna Kommunaalameti teatel on eeloleval nädalal teekatte freesimis- ja asfalteerimistöid kavas teha Liivalaia, Pronksi tänaval, Kreutzwaldi, Valdeku¸ Luige ja Algi tänaval ning Pärnamäe teel Muuga teest linna piirini.

Teekatte immutamist tehakse Aedvilja, Karu, Tehnika ja Õie tänaval ning Narva maanteel Võidujooksu tänavast linna piirini ja Männiku teel.

Teekatete pindamistööd on kavas Paldiski maanteel Ehitajate teest linna piirini.

Vanalinnas parandatakse sillutist Tolli, Suur-Karja 18 juures ja Lai tänav 45 ja 50 piirkonnas.

Kõnniteede remonti tehakse Reisijate, Tormi, Endla ja Narva maanteel Russalka piirkonnas.

Samuti jätkuvad suuremahulised rekonstrueerimistööd Keskuse tänaval, Kärberi tänaval, Punasel tänaval Suur Paala  ja J. Smuuli tee  vahelisel lõigul ning Ristiku tänaval Paldiski maantee ja Kaera tänava vahelisel 1,6 km pikkusel lõigul.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077