Autor: Siim Sultson • 10. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Poolas ja Ungaris postivedu takerdunud

Eesti Posti teatel on Poolas ja Ungaris postivedu üleujutuste taha kinni jäänud.

Poola ja Ungari posti- ja logistikaettevõtted on teatanud, et postisaadetiste kättetoimetamine on tugevate vihmade ja üleujutuste tõttu mitmetes piirkondades katkenud ning esineda võib saadetiste hilinemisi.

Eesti Post palub nii pakkide kui kirjade saajatel ja saatjatel varuda kannatust. Posti- ja logistikaettevõte teeb omalt poolt kõik, et Eestisse jõudnud saadetised võimalikult kiiresti saajateni toimetada.

 

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077