Autor: Siim Sultson • 8. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DSV möödunud aasta taandus

Euroopa logistikateenuse üks suurimaid pakkujaid pidi eelmisel aastal, võrreldes üle-eelmisega, kasumis ligi kümnendiku viletsama tulemusega leppima, teatab Transport Intelligence.

Kui 2008. aastal sai ettevõte kasumiks 78 452 miljonit krooni, siis 2009. aastal juba 3,6% vähem ehk 75 626 mijonit krooni. Ärikasum (EBITA) taandus aga 12% ehk tasemelt 4 042 miljonit krooni tasemele 3 557 miljonit krooni.

Firma kasuminumbreid aitas suuremst langusest säästa ABX Logisticsi omandamine. Ilma selleta olnuks taane umbes 20%.

DSV's Groupi hinnangul võib tulemusega rahule jääda, kuna 2009. aasta oli negatiivses mõttes erakordne aasta oma kaubavoogude ja börsiseisude poolest.

 

 

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077