Autor: Siim Sultson • 15. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Volvol uus juht

Rootslaste autonduse lipulaev saab senise asemele uue juhi - vana tahaks muud ka teha, teatab Taloussanomat.

Senine juht Finn Johnsson põhjendas oma lahkumist sellega, et ta tahaks oma aega pühendada ka muudele ülesannetele. Johnsson on Volvot juhtinud alates aastast 2004.

Senise juhi Finn Johnssoni asemel saab uueks juhiks Louis Schweitzer. Õigupoolest on ta juhatuse esimehena ametis kuni järgmise nõukogu koosolekuni.

Praegusel ajal tegutseb Schweitzer ravaimitootja AstraZeneca juhatuse esimehena. Lisaks on ta ka prantslaste panga BNP Paribas ja kosmeetikafirma L'Oreal juhatuse liige. Kunagi on ta olnud ka Renault´ juhatuse esimees

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077