Autor: Siim Sultson • 6. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Deutsche Bahn tungib Poolasse

Saksa riigifirma Deutsche Bahn (DB) haarab endale Poola reisirongiliiklust, edastab Railway Market.

Alates selle aasta jaanuarist on poolakate reisijateveo turg vabale konkurentsile lahti.

Esimesena panigi jala ukse vahele DB. Tegelikult askeldavad sakslased juba ammu Poola raudtee kaubavedude turul. Saksalste esimesteks ettevõtmisteks on reiside käivitamine Varssavi, Gdynia, Katowice, Krakovi ja Poseni (Poznan)liinidel. DB soovib oma rongidega rööbastele ilmuda juba selle aasta teisel poolel.

PKP esindajate sõnul hinnasõda ei peaks tulema, külla aga võistlus teenindustaseme vallas.

 

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077