Autor: Siim Sultson • 17. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Poolas läheb rööbaste panekuks

Poola riigi omanduses raudtee infrafirma PKP PLK kavatseb 2010. aastal panna uute rööbaste alla summa, millist pole firma oma ajaloo joooksul enne kulutanud, edastab Railway Market.

Uuel aastal tahetakse osta rööpaid 19 miljardi krooni eest.

"Praegu oleme heaks kiitnud summa 14 miljardit krooni. Kui lisame euroliidu fondidest veel, saame summaks 16 miljardit krooni - see raha on kindla peale olemas," sõnas PKP PLK president Zbigniew Szafranski. Jaanuariks peab olema see summa koos.

Samas ta möönis, et ilmselt kasvavad vajaminevad kulud üle 19 miljardi krooni. Lähemal ajal kavatseb firma nende rööbastega rekonstrueerida Varssavi – Gdanski ja Varssavi – Lódzi liini.

Aastani 2015 on euroliidu fondid heaks kiitunud PKP PLK investeeringuteks mõeldud 18,3 miljardit krooni.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077