Autor: Siim Sultson • 16. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MTA: sinise kütuse osakaal kasvab

Viimasel nädalavahetusel tehtud kontrolli käigus leidis Maksu- ja Tolliamet (MTA) Võrumaa reidil erimärgistatud kütuse kasutajaid, teatab MTA. 

Möödunud nädalavahetusel, 12. detsembril korraldasid Võrumaa politseinikud koostöös Maksu- ja Tolliametiga operatsiooni "Võru lukku".

Selle käigus Maksu- ja Tolliameti töötajate poolt kontrollitud 47 sõidukist avastati erimärgistatud kütuse kasutamine viies sõidu- ja ühes veoautos. Lisaks saadeti kahest sõidukist võetud kütuseproovid laborisse kontrolli. Tollikorralduse osakonna juhataja Urmas Järgi sõnul näitab see jätkuvalt probleemi tõsidust. Alates suve lõpust on erimärgistatud kütuse ebaseaduslik kasutamine Eestis tervikuna pigem kasvava joonega.

"Operatsiooni mõte on selles, et kõik sõidukijuhid, kes sisenesid Võrru või linnast väljusid, läbisid kontrolli," selgitas vanemkomissar Tauno Klaar. "Kokku kontrollisime 546 sõidukit ning politseinikud avastasid ainult kolm liikluseeskirja rikkumist. Mul on tõesti hea meel, et avastatud rikkumiste hulgas ei olnud selliseid rikkumisi nagu joobes juhtimine ja juhtimisõiguseta sõitmine. Julgen väita, et võrreldes eelmiste aastatega on Võru liikluspilt palju paremaks muutunud," lisas Tauno Klaar.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077