Autor: Siim Sultson • 8. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedu ja Venemaa vaevad odavamaid tariife

Venelaste Cargo Service, mis tegeleb metallide veoga, peab läbirääkimisi Leedu riigiraudteega, et saavutada odavamaid raudteetariife sõidul Kaliningradi Sadamasse, edastab Railway Market.

Eelmise nädala lõpus kohtusid Leedu transpordi- ja kommunikatsiooniministri asetäitja Arunas Staras ja Vene Raudtee esindajad. Teemaks olid metalliveod Leedu raudtee kaudu.

Järgmisel nädalal kohtuvad Leedu poole esindajad ka Venemaa terasetööstuse, teiste metallide tööstuste  esindajatega ja vedajatega. Lisaks on leedulastega tariifideteemal kohtumisest huvitatud ka valgevenelaste väetistetootja Belaruskali.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077