Autor: Siim Sultson • 4. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maersk keskendub vahendusele, naftale ja sadamatele

Taani A.P. Møller - Mærsk jätab edaspidi oma põhitegevusteks vahenduse, nafta tootmise ja sadamate opereerimise, edastab Logistics Finland.

Sellest andis teada firma tegevjuht Nils Smedegaard Andersen. Firma kavatseb kahandada oma investeeringuid konteinerlaevandusse. Sellesse sektorisse said tehtud buumiajal aastal 2007 suured investeeringud.

Andmata täpsemalt aimu järgnevatest plaanidest, tõdes tegevjuht, et edaspidised investeeringud sõltuvad tuleviku võimalustest.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077