Autor: Siim Sultson • 20. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saksa Raudtee III kvartal plussis

Selle aasta kolmandas kvartalis oli Saksa Raudtee (Deutsche Bahn) kasumis napilt 28,1 miljardi krooniga (1,8 miljardi euroga), edastab Logistics Finland.

Esimese üheksa kuu ärikasum (EBIT) oli üle üle 16 miljardi krooni. Käive ulatus 337 miljardi kroonini. Kolmandas kvartalis oli käive 113,9 miljardit krooni, mis aga on 15% vähem, kui eelmise aasta samal ajal, siis oli see 134 miljardit krooni.

Kaubaveo osas mahud kolmandas kvartalis stabiliseerusid, kuid käive kukkus 25%.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077