Autor: Siim Sultson • 18. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vene Raudtee 9 kuu kasum +10%

Vene Raudtee selle aasta üheksa kuu netokasum on 12,65 miljardit krooni, mis on 10% parem tulemus, kui eelmise aasta sama perioodil. Siis oli see näitaja 11,50 miljardit krooni, edastab Railway Market.

Samal perioodil säästeti 51,55 miljardit krooni. Veokulud kasvasid vaid 5,3%, mis saavutati tänu kulusäästule, mis oli allpool inflatsioonitaset (12,6%).

Selle aasta kümne kuu jooksul saavutasid laadimismahud taseme 916,8 miljonit tonni, mis on 18,7% väiksem tulemus kui eelmise aasta samal ajal. Siis olid mahud 1,13 miljardit tonni

Muud äritulud selle aasta üheksa kuu kohta on 279,99 miljardit krooni, mis on 7,3% vähem, kui eelmise aasta samal perioodil. Siis oli see 302,04 miljardit krooni.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077