Autor: Siim Sultson • 17. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finnairi lende ei toimu ka homme

Pilootide streigi jätkumisega on käesolevaks tühistatud kõik Finnairi  homsed liinilennud. Kolmapäeval jäävad ära ka kõik Finncommi opereeritavad lennud Tallinn-Helsingi-Tallinn liinil, teatab Finnair oma pressiteates.

 „Meil on väga kahju teatada, et streik ei ole veel tänaseks lahendust leidnud. Käesolevaks hetkeks on tühistatud ka kõik Finnairi homsed liinilennud. Antud hetkel ei ole teada, kaua pilootide streik veel kestab,“ ütles Finnairi Baltimaade müügidirektor Jan-Michael Nigmann. „Vabandame kõigi oma klientide ees seoses streigist tingitud ebamugavustega. Reisijate heaolu on meile oluline, püüame abistada ja jagada informatsiooni kõikidele, keda streik puudutab,” lisas Nigmann.

 Seoses pilootide streigi jätkumisega palub Finnair kõigil oma reisijatel, kes peaksid oma reisi alustama täna või lähipäevil, kontakteeruda võimalusel oma reisibürooga või helistada Finnairi kõnekeskusesse. Finnairi soovitab jätkuvalt kõigil oma reisijatel, kes pole veel reisi alustanud võimalusel see edasi lükata.

Jan-Michael Nigmanni sõnul on igal streigipäeval pidanud lendude tühistamise tõttu oma reisiplaane muutma või katkestama sajad Tallinnast reisi alustada soovinud inimesed.

 Lennu tühistamise korral võimaldab Finnair piletile kasutamata osa eest tagasimakse, sel juhul tuleb ühendust võtta reisibürooga, kust pilet on ostetud. Kui lennupilet on ostetud Finnairi kodulehelt, leiab tagasimaksu taotluse interneti aadressilt www.finnair.com/info.

 Infot Finnair tühistatud lendude ja pilootide streigi kohta leiab kodulehelt www.finnair.com/info. Finnairi reisijatel on võimalik oma broneeringuid kontrollida ka aadressilt www.checkmytrip.com. Finnair teavitab SMSi teel tühistatud lendudest kõiki reisijaid, kes on lisanud broneeringusse oma mobiiltelefoni numbri. Lennuinfo väljastatakse kõigile reisijatele sama päeva kella 17.00.

 Ärajäänud lendude ja piletiinfoga seotud küsimustes palub Finnair helistada klienditoe telefonidel (E - R 09.00 - 17.00) +372 6 266 309, +372 6 266 310 või +358 800 93 466 (tasuta Soome siseselt) +358 600 140 140 (€3.12/vastuvõetud kõne + operaatori tasu). Soome telefoninumbrid töötavad ööpäevaringselt.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077