Autor: Siim Sultson • 4. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Poola logistika III kvartalis stabiliseerumas

Selle aasta kolmandas kvartalis ehitati Poolas laopindu umbes 139 000 ruutmeetrit, edastab Logistics Finland.

Näiteks eelmise aasta neljandas kvartalis oli see näitaja 1 090 000 ruutmeetrit. aastal 2009 kolmandas kvartalis renditi 684 000 ruutmeetrit laopinda, mis on 40 % vähem kui eelmise aasta samal ajal.

Siiski on kolmandas kvartalis laopindade turg stabiliseerumas võrreldes selle aasta esimese poolega. Seda näitas ka tühjade laopindade hulga kasvu aeglustumine. Näiteks suuremates keskustes isegi nende arv vähenes.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077