Autor: Siim Sultson • 22. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saksa Raudtee saab nuuskimise eest 1,1mld eurose trahvi

Riigi omandusse kuuluv Saksa Raudtee (Deutsche Bahn) on nüüd silmitsi 1,1 miljardi euriose trahviga, edastab Transport Weekly.

Raudteefirma käis nuhkimas oma töötajate elektronkirjades juba pikemat aega. Berliini isikuandmete kaitse esindajad määrasid firmale trahviks 1,1 miljardit eurot. Nuhkimisskandaal viis juba märtsis peale selle avalikuks tulemist senise firmajuhi Hartmut Mehdorni tagasiastumiseni.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077