Autor: Siim Sultson • 6. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finnairi uus juht võib tulla airBalticust

TeliaSonera ja endisest Alma Media tegevjuhist Juha Lipsanenist võib saada põhjanaabrite lennufirma uus tegevjuht. Toimetulekukriisidest ja töötülidest puretud Finnair otsib uut hingamist, edastab taloussanomat.fi.

Senine juht Jukka Hienonen teatas juba augustis soovist lennufirma tegevjuhi amet maha panna.

Lipsase konkurentideks kohale on veel endine finnairlane Tero Taskila, kes tegeleb praegu airBalticu kommertsjuhina. Lisaks on kandidaat ka Outokumpu firma tegevjuht Juho Rantanen.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077