Autor: Siim Sultson • 2. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedu lennuväljad saavad Euroopast tuge 121 mln eurot

Euroopa Komisjon otsustas toetada infrastruktuuride avalikku rahastamist Leedu kolmel lennuväljal: Vilniuse, Kaunase ja Palanga rahvusvahelistel lennuväljadel, edastab transportweekly.com

Meetme mõte on edendada lennuväljade infrastruktuure hõlmates nii juurdepääsu kui sotsiaal-majanduslikku Leedu arengut.

Kogu projekti mõte on arendada kolme mainitud lennuvälja ja tagada nende infrstruktuuride areng vastavalt kasvavatele vajadustele. Kogu infrastruktuurialase projekti maksumus on 121 miljonit eurot ja 53% sellest rahastavad lennuväljad ise. Ülejäänud osa katavad Euroopa Regionaalarengufond, Euroopa Ühtekuuluvusfond ja riigipoolne rahastamine.

 

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077