Autor: Rivo Sarapik • 16. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EL süstib tänavu Leedu transporti ligi 2 miljardit

Leedu infrastruktuuriobjektid saavad sel aastal ELilt struktuurfondidest 380,5 mln litti ehk enam kui 1,7 mld krooni.

"Enam kui 380 miljonit litti on juba majandusse jõudnud, toetades ettevõtteid ja tagades töökohti, see on Leedu majanduse taastumiseks," vahendas Baltic Course Transpordiministri Eligijus Masiulise sõnu. "Rõhutan, et tee-ehitusel kasutatakse peamiselt kohalikke ressursse, seega jõuavad tee-ehitusse tehtud investeeringud ka mujale sektoritesse," lisas Masiulis. 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077