Autor: Rivo Sarapik • 8. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SAS ja Finnair andsid reisijate arvus järele

SASi ja Finnairi reisijate arv jätkas langemist, kahanedes augustis vastavalt 15,7% ja 7% võrra.

SAS: lennufirma vähendas augustis mahte 17,1% võrra. Grupp vedas augustis kaks miljonit reisijat ja lennukite täituvus ulatus 76,1%ni.

Finnair: regulaarlendude reisijate arv vähenes enam kui 7% augustis. Veerandi võrra kahanes ka puhkuselendajate. Madalast nõudlusest inspireerituna kärpis lennufirma lennumahte 9% ja puhkuselendudel 17% võrra, et lendude täituvust parandada.

Aasia-suunal, mis on lennufirma strateegiline suund, kahanes liiklus 13% võrra, Euroopa liinidel kahanes kuue ja siseriiklikel lendudel viie protsendi  võrra.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077