Autor: Rivo Sarapik • 8. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saksa Raudtee: raudteevedude taastumine võtab aega

Deutsche Bahni andmeil võtab aastaid enne kui raudteevedude mahud kasvavad taas 2008. aasta tasemel. Jooksvalt aastalt ootab raudteefirma mahtude kahanemist veerandi võrra.

Raudteefirmale kuuluv DB Schenker Rail seni paranemise märke ei näe. 35 000 vagunit ehk kolmandik seisab jõude. Kaubavedude üksus peaks DB enam ligi 32 mld kroonisest säästuprogrammist andma ligi poole.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077