Autor: Jane Suu • 25. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toyota müüja teenis poolaastaga kasumi

Elke Auto ASi käesoleva aasta kuue esimese kuu müügitulu oli 148,6 miljonit krooni ning kasum majandustegevusest 5,2 miljonit.

Elke Auto möödunud aasta sama perioodi müügitulu ulatus 412 miljoni kroonini ning kasum majandustegevusest oli 15,2 miljonit krooni. Ettevõtte teatel on käibe ja kasumi langus tingitud automüügi turu olulisest langusest. 2007. aasta esimese kuue kuuga tegi Elke Auto käivet 469,4 miljonit krooni, puhaskasum ulatus toona 25,9 miljonini.

Elke Auto suuromanikud on Elke Grupi kaudu Urmas Sepp, Riho Sepp ja Peeter Kangur.

Äripäev kogub ja avaldab regulaarselt Eesti 500 suurema ettevõtte majandustulemusi. Kogu info ettevõtete majandustulemuste kohta Äripäeva infopangas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077