Autor: Rivo Sarapik • 14. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuressaare lennujaamas 30% vähem reisijaid

Ehkki reisijate arv liinil Kuressaare-Tallinn on kasvanud, langes Kuressaare lennujaama teenindatud lennureisijate arv poolaastaga langenud kolmandiku võrra

Kuressaare lennureisijate arv oli tänavu esimesel kuuel kuul 8141, see on 33% vähem võrreldes möödunud aasta sama perioodiga, selgub lennuameti andmetest. Aasta teises kvartalis läbis Kuressaare lennujaama 4702 inimest, see on koguni 42% vähem kui aasta tagasi samal ajal, kirjutas Meie Maa.

Lennuoperatsioone oli Kuressaares lennuameti andmetel 2009. aasta esimese kuue kuuga 956, aastases võrdluses on langus 30%. Samas oli Kuressaare teise kvartali operatsioonide hulk 603, võrreldes 2008. aasta teise kvartaliga on langus 11%.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077