Autor: Rivo Sarapik • 11. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uuel viaduktil avatakse homme liiklus

Homme kell 13 avatakse Ülemiste ristmikul üle Tartu maantee kulgev viadukt, mis ühendab Suur-Sõjamäe tänava Järvevana teega.

Ühesuunalise liiklusega kaherajaline 85 meetri pikkune viadukt kulgeb üle Tartu maantee Suur-Sõjamäe tänavalt Järvevana teele. Viadukti ehitamise käigus laiendati Järvevana teed ca 200 m ulatuses, kuhu rajati viaduktilt mahasõidurada ja Statoili tellimusel rajati juurdepääs tanklasse.

Uue liiklusskeemi kohaselt saab Suur-Sõjamäe tänavalt Järvevana teele ainult üle viadukti sõites. Ristmikule jääb Suur –Sõjamäe tänava poolt sõites üks parempöörde rada kesklinna suunale ja kaks vasakpöörderada linnast väljuvale suunale. 

Viadukti projekteerisid OÜ Järelpinge Inseneribüroo ja ehitasid Tallinna Teede AS ja AS Merko Ehitus. Viadukti rajamine läks maksma 39,7 miljonit krooni.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077